1. – A gyűrű

Mivel sokan kérdezitek tőlem, hogy mire figyeljetek oda az esküvőtök szervezésekor, illetve lebonyolításakor, úgy döntöttem, hogy elindítok egy “blogot” és alkalmanként megosztok veletek 1-2 tippet. 
 
1. A mai nap témája: a gyűrűk 💍
 
Úgy gondoljuk, teljesen természetes, hogy a gyűrűk nálatok vannak az esküvőtök napján – sokszor azonban előfordul, hogy a nagy készülődésben elfeledkeztek róluk. Ilyenkor jön a kapkodás és kétségbeesés, hogy hova tettétek 🤪
Azt javaslom, hogy jelöljetek ki valakit, akinek az lesz a feladata aznap, hogy a gyűrűk a megfelelő időben, a megfelelő helyen legyenek. 
Így kevésbé valószínű, hogy otthon maradnak, vagy a szálláson hagyjátok őket, és rohangálni kell értük 😁
 
Sokan gondoljátok most úgy, hogy minek írok le ilyen teljesen egyértelmű dolgot, de higgyétek el, hogy az élet mindig ott tréfál meg minket, ahol nem várjuk 🙂 
 
Illetve, ha nincsen szervezőtök, vagy ceremóniamesteretek az esküvő napján, akkor mindenképpen egyeztessétek le előre az anyakönyvvezetővel / szertartásvezetővel, hogy a gyűrűk hogyan jutnak el a szertartás helyszínre  – gondolok itt a gyűrűvivő kislányra / kisfiúra vagy a család kedvenc kutyusára.
 
További jó készülődést kívánok nektek! 
📝☺🎀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .